Have design haven stilarter

Have design haven stilarter

January 29, 2022 0 By Jakob Ahlmann

Der er utallige havestilarter. Ligesom indretningen af ​​dit hus kan du også vælge mellem forskellige kendte og mindre kendte stilarter udenfor. Vi viser de mest berømte her. Feriefølelse En middelhavshave bringer atmosfæren i Middelhavet hjem til dit hjem. Patio, veranda og pergola er uundværlige elementer i dette. Plantning spiller også en vigtig rolle. Lavendel, oliven og figen, men også stedsegrønne planter som portugisisk laurbær og stedsegrøn eg er uundværlige. En anden velkendt stil er junglehaven eller den tropiske have. Bambus og storbladede planter skaber en tropisk atmosfære. Slyngede stier gennem vegetationen fuldender billedet. Fred… Vil du især slappe af i haven efter en travl arbejdsdag? Så er en have med et enkelt layout ideel. En have med et klart layout og lave vedligeholdelseskrav. Og de job, der skal udføres, er stadig nemme at udføre for begyndere blandt gartnerne. Derfor vælger mange mennesker i dag en moderne have. Med et par afslappede siddepladser danner en sådan have en oase af fred og afslapning. Vild En naturlig have kan også give en masse afslapning. Og der er også meget at se og opdage i en lidt vildere have. Forskellige planter og vand passer godt ind i en naturlig have. Dette tiltrækker også fugle og sommerfugle til din have. En veldesignet naturlig have kræver også relativt lidt vedligeholdelse.